Мікроорганізми — це бактерії, дріжджі, плісені, які спричинюють бродіння, гниття, пліснявіння.
Надходять тріскові мороженими, копченими, у вигляді філе і консервів
*Не з б е р і г а й т е запаніровані напівфабрикати: сік, який виділяється з них, зволожить паніровку і вона відстане
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Підприємства з повним технологічним процесом — це підприємства великої по- тужності, де обробляють сировину, виробляють напівфабрикати і готову продукцію для реалізації в своїх залах, а також у буфетах і магазинах кулінарії. До них нале- жать комбінати харчування, ресторани, комплексні підприємства масового харчу- вання, ці підприємства повинні мати складські та виробничі приміщення (цехи).Мікроорганізми — це бактерії, дріжджі, плісені, які спричинюють бродіння, гниття, пліснявіння.
Надходять тріскові мороженими, копченими, у вигляді філе і консервів
*Не з б е р і г а й т е запаніровані напівфабрикати: сік, який виділяється з них, зволожить паніровку і вона відстане