32 Залежно від термінів дозрівання різні сорти овочів поділяють на ранні, се- редні та пізні.
• З б е р і г а й т е солоні і квашені овочі в розсолі. Якщо солоні огірки заплісня- віли, треба злити розсіл, огірки промити холодною солоною водою і щільно закласти в інший посуд, добре вимитий і ошпарений окропом, залити свіжим міцним розсолом, зверху покласти дерев'яний кружок і невеликий гніт, щоб розсіл покривав кружок
З м'якоті видаляють кістки і готують начинку (як для фарширування щуки)
Популярні рецепти сучасної Української кухні
' О б ч и щ а й т е шкірочку якомога тонше: під нею міститься більше вітамінів, ніж у м'якоті.32 Залежно від термінів дозрівання різні сорти овочів поділяють на ранні, се- редні та пізні.
• З б е р і г а й т е солоні і квашені овочі в розсолі. Якщо солоні огірки заплісня- віли, треба злити розсіл, огірки промити холодною солоною водою і щільно закласти в інший посуд, добре вимитий і ошпарений окропом, залити свіжим міцним розсолом, зверху покласти дерев'яний кружок і невеликий гніт, щоб розсіл покривав кружок
З м'якоті видаляють кістки і готують начинку (як для фарширування щуки)