* З б е р і г а й т е дині та кавуни при температурі 3-5 °С на решітчастих полицях стелажів в один ряд, щоб вони не торкалися одне одного, хвостиками догори.
У кулінарії кабачки використовують для приготування салатів, перших страв, тушкування, фарширування, маринування
З шийної частини зрізують м'ясо шаром, повністю відокремлюючи його від шийних хребців
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Брусочки. Бульби сирої картоплі нарізують на пластинки 0,7-1,0 см завтовшки і розрізують на брусочки 3-4 см завдовжки. Використовують для смаження (ос- новним способом і у фритюрі) на гарнір для порціонних страв з м'яса і риби, для приготування борщів (крім селянського, полтавського), юшок з макаронними ви- робами, розсольників.* З б е р і г а й т е дині та кавуни при температурі 3-5 °С на решітчастих полицях стелажів в один ряд, щоб вони не торкалися одне одного, хвостиками догори.
У кулінарії кабачки використовують для приготування салатів, перших страв, тушкування, фарширування, маринування
З шийної частини зрізують м'ясо шаром, повністю відокремлюючи його від шийних хребців