Популярні рецепти сучасної Української кухні


* Р а н н ю моркву можна не обчищати, а тільки ретельно помити її.

§ 5. Характеристика й обробка коренеплодів Коренеплоди — це овочі, в яких їстівний потовщений стрижневий корінь. До них належать: морква, столовий буряк, редиска, редька, ріпа, бруква, біле коріння петрушки, пастернаку, селери, хріну.

У дієтичному харчуванні широко застосовують розвантажувальні огіркові дні (1-2 рази на тиждень слід приймати протягом дня 1,5-2 кг свіжих огірків). Така дієта сприяє виведенню з організму кухонної солі і кінцевих продуктів обміну речо- вин, зменшенню маси тіла, поліпшенню функціонального стану серця і нирок

110 На підприємства масового харчування яловичина надходить півтушами і чет- вертинами, телятина — тушами і півтушами. М'ясо використовують для смажен- ня, тушкування, варіння
2011-2017.
by