Популярні рецепти сучасної Української кухні


Алкалоїди. Це органічні речовини, що містять азот і збуджують нервову систе- му. До них відносять кофеїн чаю і кави, теобромін какао, пиперин перцю.

Зірочки, шестерні. Моркву карбу- ють, потім нарізують упоперек 1-1,5 см завтовшки. Використовують для офор- млення страв.

В кулінарії баклажани вживають для смаження, тушкування, фарширування, приготування ікри і перших страв

§ 4. Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші Кулінарне розбирання м'яса здійснюють з метою раціонального використання окремих частин туші, які мають різне кулінарне призначення. З кожної частини туші можна приготувати різноманітні кулінарні вироби. Вихід окремих частин залежить від породи, віку, вгодованості тварин. Розбирання півтуші яловичини передбачає такі операції: розділення на відруби, обвалювання відрубів, жилкуван- ня і зачищання, виділення напівфабрикатів великими шматками
2011-2017.
by