Популярні рецепти сучасної Української кухні


* 3 б е р і га й т е банани при температурі не нижче 10 °С: при нижчих температурах вони потемніють, погіршується їх смак.

§ 6. Вітаміни Вітаміни — це органічні сполуки різної хімічної структури, що регулюють процеси обміну речовин у живих організмах, беруть участь в утворенні ферментів і тканин, підтримують захисні властивості організму. Вони не синтезуються орга- нізмом людини, а надходять з продуктами харчування.


Десертні овочі (ревінь, спаржа, артишок) (див. рис. 9) мають особливі смакові якості, завдяки яким їх використовують для приготування десертних страв

Плавники видаляють, починаючи з спинного. Для цього рибу кладуть на бік спинкою вправо (хвостом від себе), середнім ножем кухарської трійки підрізують м'якоть з одного боку плавника по всій його довжині, потім — з другого, пере- клавши рибу хвостом до себе (рис. 43)

2011-2017.
by