Популярні рецепти сучасної Української кухні


Головка капусти складається з листя і внутрішнього качана. Листя щільно прилягає одне до одного. Чим щільніша головка, тим соковитіша й біліша капуста.

Якість мороженого м'яса, риби можна перевірити за допомогою добре розігрі- того леза ножа, яким проколюють м'язову тканину, або пробного Баріння (за запахом).

Жир риби містить велику кількість ненасичених жирних кислот (лінолеву, ліно- ленову, арахідонову та ін.), тому він рідкий при кімнатній температурі, має низьку температуру плавлення (нижче 37 °С) і легко засвоюється організмом людини

М'ясо яловичини молодняка рожево-червоного кольору, м'язи тонкозернисті, жир білий, щільний, легко кришиться, прошарків жиру майже немає
2011-2017.
by