Вітаміни містяться майже в усіх продуктах харчування. Деякі продукти віта- мінізують у процесі виробництва: молоко, масло вершкове, кондитерські вироби.
У кулінарії рибу цієї родини використовують для приготування холодних за- кусок, перших і других гарячих страв (вареною, смаженою і запеченою)
З одержаної м'якоті відрізують жилисту частину (м'якоть, зняту з променевої і ліктьової кісток). М'ясо, що залишилося, розрізують на два великих шматки: плечову і заплічну частини. Плечова частина має клиноподібну форму, а заплічна — продовгувату (у вигляді двох м'язів, з'єднаних між собою плівкою)
Популярні рецепти сучасної Української кухні
15. У якій послідовності відкривають бочки? 16. Як зберігають тару? 17. Складіть схему класифікації цехів.Вітаміни містяться майже в усіх продуктах харчування. Деякі продукти віта- мінізують у процесі виробництва: молоко, масло вершкове, кондитерські вироби.
У кулінарії рибу цієї родини використовують для приготування холодних за- кусок, перших і других гарячих страв (вареною, смаженою і запеченою)
З одержаної м'якоті відрізують жилисту частину (м'якоть, зняту з променевої і ліктьової кісток). М'ясо, що залишилося, розрізують на два великих шматки: плечову і заплічну частини. Плечова частина має клиноподібну форму, а заплічна — продовгувату (у вигляді двох м'язів, з'єднаних між собою плівкою)