Популярні рецепти сучасної Української кухні


Часточки. Дрібні качани білоголової і савойської капусти розрізують уздовж на 4 частини і використовують для варіння, припускання, смаження після відварювання.

Використовують у сирому вигляді для салатів і смаження, а також для виробниц- тва спирту й інуліну.

Тіло риби складається з тулуба, голови і хвоста. Форма тіла риби може бути видовженою, веретеноподібною, плоскою, стрічкоподібною, змієподібною. На тілі риби розміщені плавники: парні — грудні і черевцеві; непарні — спинний, хвос- товий, анальний (рис. 32). Спинний плавник може бути твердий і м'який

На робочому місці для приготування рибної січеної маси (натуральної та кот- летної) і напівфабрикатів має бути м'ясорубка, ванна і виробничий стіл. На столі розташовують ваги, обробну дошку, панірувальний ніж, тару для січеної маси, напівфабрикатів, спецій, паніровок, води
2011-2017.
by