Вітаміноподібні речовини. До них належать вітаміни F і U.
Білоголову капусту використовують для фарширування цілою, для приготу- вання голубців, завиванця
У поперековій частині підрізують м'якоть уздовж хребців і зрізують її цілим шаром. М'якоть розділяють на тонкий край (прямокутну) і черевну частину — пахвину (м'язовий шар), які жилкують і зачищають
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Аромат продуктів харчування — це важливий показник якості.Вітаміноподібні речовини. До них належать вітаміни F і U.
Білоголову капусту використовують для фарширування цілою, для приготу- вання голубців, завиванця
У поперековій частині підрізують м'якоть уздовж хребців і зрізують її цілим шаром. М'якоть розділяють на тонкий край (прямокутну) і черевну частину — пахвину (м'язовий шар), які жилкують і зачищають