Популярні рецепти сучасної Української кухні


Баба — шарпанина з отрібки — це страва з посічених нутрощів: печінки, ле- генів, серця, які заливали тістом з яйцем, а коли їли, то шарпали, смикали, роз- ривали, розділяли на дрібні шматочки.

3. На які групи поділяються підприємства харчування залежно від організації технологічного процесу? Дайте їм характеристику.

* Не о б ч и щ а й т е шкірочку з молодих кабачків: у ній міститься більше вітаміну С, ніж у м'якоті

Сортування і кулінарне використання частин м'яса. Зачищене м'ясо сортують залежно від кулінарного призначення. На якість м'яса впливають кількість і вид сполучної тканини, а також її стійкість при тепловій обробці. Частини м'яса, в яких вміст сполучної тканини невеликий, використовують для смаження, а якщо великий — для варіння й тушкування
2011-2017.
by