Популярні рецепти сучасної Української кухні


Для миття картоплю доставляють (за допомогою транспортера) у вібраційну мийну машину, де з її поверхні змивають забруднення (залишки землі і піску). З мийної машини бульби по лотку надходять у каменеловильну машину для вида- лення каміння.


Потрава — те ж, що й страва, їжа. В "Енеїді" потравою називається страва типу печені, смажені.

Перед використанням їх замочують у холодній воді на 1-3 год для набухання, варять у цій самій воді для збереження поживних речовин. Сушену зелень вжива- ють для ароматизації перших страв і соусів без попереднього замочування. Суше- ну цибулю спочатку скроплюють водою, щоб вона набухла, а потім використову- ють для пасерування

Надходить тушами і півтушами

2011-2017.
by