Популярні рецепти сучасної Української кухні


Цибуля-порей багата на цукри (6,5 %), вітамін С (35 мг%), білки (3 %), солі калію, заліза, кальцію, фосфору, містить вітаміни В,, В2, Е, РР, каротин, ефірну олію, до складу якої входить сірка.

Кружальця. Бульбам вареної або сирої картоплі надають форму циліндра діа- метром 2-3 см, потім нарізують упоперек на кружальця 0,2-0,3 см завтовшки.

Щука— (прісноводна риба з родини щукових) має видовжене тіло, вкрите дрібною лускою, голова велика, спинний і анальний плавники розміщені в кінці тулуба, тому при кулінарній обробці шкіру легко знімають "панчохою" і викори- стовують для фарширування. М'ясо нежирне, містить мало дрібних кісток, вжи- вають його для приготування котлетної маси. Надходить риба живою, охолодже- ною і мороженою

*Не п р и й м а й т е м'ясо без клейма
2011-2017.
by