Популярні рецепти сучасної Української кухні


25 Тару класифікують за матеріалом виготовлення, твердістю, кратністю викорис- тання, спеціалізацією, належністю, призначенням.

Вітамін Е (токоферол) впливає на процеси розмноження. Нестача його вик- ликає зміни в статевій і нервовій системах, порушується діяльність залоз внутріш- ньої секреції. Вітамін Е міститься в олії і зародках злаків.

Дуже солоні або гострі гриби промивають перевареною холодною водою, інколи вимочують. Використовують для приготування соусів, холодних страв і закусок

17. Для приготування яких страв використовують нерибні продукти морського промислу? Розділ V ОБРОБКА М'ЯСА І М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ § 1. Хімічний склад і харчова цінність м'яса. Тканини м'яса М'ясо і м'ясні продукти — важливі продукти харчування, оскільки містять усі необхідні для організму людини речовини: білки — 16-21 %, жири — 0,5-37, вугле- води — 0,4-0,8, екстрактивні речовини — 2,5-3 %, мінеральні речовини — 0,7-1,3, ферменти, вітаміни А, Б, Е, групи В (В,, В2, В6, В12)
2011-2017.
by