Популярні рецепти сучасної Української кухні


Сировина — продукти харчування (овочі, риба, м'ясо та ін.), які надходять на підприємство і призначені для обробки, виробництва напівфабрикатів і приготу- вання кулінарної продукції.

Продукти, що швидко псуються, необхідно прийняти протягом 24 год, решту продуктів — протягом 10 днів. У цих межах матеріально відповідальна особа по- винна відкрити тару і перевірити кількість товару.

Квасити капусту можна і цілими головками або половинками. Цілі головки або половинки капусти, зачищені до білого листя, викладають між шарами на- шаткованої капусти, або квасять окремо. Для цього їх закладають у бочки і зали- вають 5-процентним розчином солі (на 10 л води 500 г солі), витримують 12 днів при температурі 18-20 °С для бродіння. Потім зберігають у прохолодному місці

ликим шматком; 2 - стіл виробничий; З - дош- Р обнИЧ1 СТ0ЛИ' На поверхні ЯКИХ закріп ка обробна; 4 - ваги; 5 - зона працівника; ЛЮЮТЬ штирями обробні ДОШКИ, Під 6 - функціональна місткість; 7 - конвеєр. КРИШКОЮ СТОла розміщують ЯЩИКИ ДЛЯ 116 Рис. 70. Схема організації робочих місць по приготуванню напівфабрикатів з котлетної маси: 1 — м'ясорубка; 2 — жолоб; 3 — фаршмішалка; 4 — трубопровід для подавання котлетної маси від фаршмішалки до бункерів котлетоформувальної машини; 5 — стіл виробничий; 6 — котлетофор- мувальний апарат; 7 — зона працівника; 8 — функціональна місткість; 9 — стелаж пересувний
2011-2017.
by