Популярні рецепти сучасної Української кухні


Кулінарну продукцію на сучасному підприємстві масового харчування вироб- ляють у певній послідовності, починаючи від забезпечення сировиною і облад- нанням, інвентарем та енергією і закінчуючи реалізацією готової продукції.

Ч а с т о ч к и . Цибулю розрізують уздовж на 4-6 частин. Використовують для приготування тушкованих страв пасерованою.

Якість охолодженої риби оцінюють за такими показниками: поверхня чиста, без пошкоджень, природного забарвлення, луска блискуча, зябра від темно-чер- воного до рожевого кольору, консистенція м'яса щільна, запах властивий свіжій рибі без ознак псування. Допускається слабкий кислуватий запах у зябрах, який легко видалити при промиванні водою, а також злегка послаблена, але не рихла консистенція м'яса

Ставриду обшпарюють, чистять жорстку луску, яка щільно прилягає до шкіри
2011-2017.
by