Популярні рецепти сучасної Української кухні


К і л ь ц я . Цибулю ріжуть на кружальця 0,1 -0,2 см завтовшки, які розділяють на кільця. Використовують для смаження у фритюрі на гарнір до м'яса, смаженого з цибулею, січеників з яловичини з цибулею, для приготування й оформлення холодних страв і закусок.

Цибуля зелена і цибуля-батун повинні мати свіже листя зеленого кольору дов- жиною 20-25 см, а цибуля-порей — стебло діаметром не менше 1,5 см і довжину обрізаного листя не більше 20 см.

До овочевих рослин належать бобові культури — плоди гороху, квасолі, бобів, які вживають переважно у вигляді зелених стручків, лопаток та зеленого недо- стиглого насіння, і зернові овочі, до яких відносять цукрову кукурудзу

86 бенкетних страв (судака, лососевих). Процес обробки риби (крім окуневих) скла- дається з таких операцій: розморожування мороженої риби, обчищання луски, видалення плавників, зябер, очей, нутрощів (через розріз на черевці), промивання (рис. 41)
2011-2017.
by