Популярні рецепти сучасної Української кухні


§ 3. Характеристика технологічного процесу обробки овочів Технологічний процес обробки овочів складається з таких послідовних опе- рацій: сортування і калібрування, миття, обчищання, промивання і нарізування.

Савойська капуста зовні схожа на білоголову, але має ніжне, трохи зморшкува- те, ніби гофроване, кучеряве листя світло-зеленого кольору, яке утворює пухку головку. За смаком нагадує цвітну капусту. Савойська капуста містить більше азотистих і мінеральних речовин, ніж білоголова. Використовують так, як білого- лову, крім квашення.

Перед вживанням їх миють, обсушують і нарізують часточками або ски- бочками

Маринування. Нарізані шматочки риби збризкують лимонною кисло- тою або оцтом і тримають на холоді, щоб надати готовим стравам специф- ічного смаку й аромату, а також для розм'якшення сполучної тканини
2011-2017.
by