Популярні рецепти сучасної Української кухні


Щоб запобігти потемнінню, обчищену картоплю зберігають у холодній воді у ваннах не більш ніж 2-3 год. Тривале зберігання у воді знижує якість картоплі, оскільки у воду переходять водорозчинні харчові речовини (вуглеводи, вітамін С, мінеральні речовини).

Д р і б н і к у б и к и ( с і ч е н н я ) . Цибулю розрізують уздовж навпіл, нарізу- ють на пластинки 0,1-0,3 см завтовшки, потім упоперек ріжуть на кубики. Вико- ристовують для юшок з крупами, начинок пасерованою.

Дуже солоні або гострі гриби промивають перевареною холодною водою, інколи вимочують. Використовують для приготування соусів, холодних страв і закусок

Кількість її залежить від вгодованості, віку, виду тварини і частин туші. Наприк- лад, в туші яловичини її 9-12 %, а в туші свинини — 6-8 %
2011-2017.
by