Популярні рецепти сучасної Української кухні


Овочеві цехи середньої або малої потужності орга- нізовують на підприємствах, що працюють на сиро- вині (ресторани, їдальні та ін.). Виробничі процеси в таких цехах менш механізовані. їх обладнують мий- ними машинами, картоплечистками, виробничими столами, ваннами, спеціальними столами для обробки цибулі, хріну (рис. 12). На робочих місцях викорис- товують інвентар, пристрої, тару такі самі, як і в ово- чевих цехах великої потужності.

13 Вітамін Ь (кальциферол) бере участь в утворенні кісткової тканини, сприяє утриманню в ній солей кальцію і фосфору, стимулює ріст. При нестачі цього вітаміну в дітей розвивається рахіт, а в дорослих змінюються кісткові тканини.

Видалення нутрощів і промивання риби здійснюють уручну на робочих місцях, які організовують з обох боків конвеєрної лінії і обладнують столиками з умонто- ваною мийною ванною. Кришка стола має отвір на бачок для збирання відходів

Рис. 61. Осетрова риба, підготовлена Рис. 62. Стерлядь, заправлена кільцем, для варіння
2011-2017.
by