Популярні рецепти сучасної Української кухні


Хрін має гострий і пекучий смак і запах, які зумовлені аліловим гірчичним маслом, що утворюється при гідролізі глікозиду синігрину. Він багатий на вітамін С (55 мг%), фітонциди, мінеральні солі калію, кальцію, магнію, заліза, міді, фос- фору. Хрін збуджує апетит, поліпшує діяльність кишечника.

Варені буряки нарізують кульками, зірочками, гребінцями для оформлення холодних страв.

*Не з а м о р о ж у й т е повторно рибу. Вона втратить багато соку і буде несмачною

Білок актин при взаємодії з міозином утворює актоміозин, який має велику в'язкість. Білки міозин, актин і глобулін розчиняються у солевих розчинах, решта білки — водорозчинні
2011-2017.
by