Популярні рецепти сучасної Української кухні


Для короткочасного зберігання продуктів і напівфабрикатів на підприємствах масового харчування виділяють складські приміщення: холодильні камери і скла- ди для овочів, сухих продуктів.

Насипним способом зберігають овочі без тари в бункерах, ящиках — клітках, засіках навалом 1,5 м заввишки.

Жива риба без води швидко засинає. Така риба погано зберігається, швидко псується. Рибу, яка має здуте черевце, мутні очі, на зябрах велику кількість слизу, неприємний запах, для приготування страв не використовують

Щоб приготувати м'ясні напівфабрикати, застосовують такі способи: нарізу- вання, відбивання, підрізування сухожилків, панірування, шпигування, марину- вання, подрібнення, вибивання
2011-2017.
by