Популярні рецепти сучасної Української кухні


23 Рис.3 Інструменти для відкривання тари: 1 — сокира-молоток; 2 — лапка; 3, 5 — молоток-лапка; 4 — обценьки; 6 — знімач обручів з бочок; 7— дерев'яний молоток; 8 — набійник дерев'яний; 9 — томагавк; 10 — лапка-ножиці; 11 — прут для відкривання тари; 12 —фігурний важіль; 13 —набійник металевий; 14 —ніж для розпорювання мішків.

Оцтово-кисле бродіння характерне для продуктів, які містять етиловий спирт, під дією оцтово-кислих бактерій з утворенням оцтової кислоти. Воно викликає скисання вин, квасу.

М і н о г а — (з родини міногових) риба стрічкоподібної форми; тіло без лус- ки, вкрите слизом, має спинні і хвостовий плавники, грудних, черевних і анальних плавників немає; скелет хрящовий, замість зябрових кришок — зяброві отвори; на рилі є присоска, жовчного міхура немає. М'ясо жирне (33 %), смачне. Придатна для смаження

* Р о з м о р о ж у й т е рибне філе і цінні породи риб тільки на повітрі. Це сприяє збереженню соку і поживних речовин
2011-2017.
by