Популярні рецепти сучасної Української кухні


Дубильні речовини. Мають приємний в'яжучий смак. Вони містяться в бага- тьох плодах (горобині, хурмі).

3. Як впливає вміст води у продукті на його якість? 4. Назвіть основні види мінеральних речовин. Яке їх значення для організму людини? 5. Чому білки називають повноцінними і неповноцінними? 6. Яка роль білків у харчуванні? 7. Від чого залежить засвоюваність і харчова цінність жирів? 8. Види вуглеводів. їхнє значення у харчуванні людини.

Багато риб мають бокову, темнішу або світлішу, ніж тіло, смужку, що служить органом відчуття

Конина. М'ясо коней за віком тварин поділяють на конину (віком від 1 року і старше), м'ясо лошат (до 1 року). Залежно від вікових особливостей м'ясо буває від світло- до темно-червоного кольору, від ніжного до грубоволокнистого з не- значними жировими відкладеннями. Жир м'який, жовтого кольору. Конина на повітрі набуває синюватого відтінку
2011-2017.
by