Галактоза — складова частина молочного цукру (лактози), не дуже солодка, не підвищує вмісту цукру в крові.
Вміст води в рибі залежить від її жирності (чим більше жиру, тим менше води) і коливається від 52 до 83 %
До складу котлетної маси входять м'якоть риби, пшеничний хліб, вода або молоко, сіль і перець
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Для короткочасного зберігання продуктів і напівфабрикатів на підприємствах масового харчування виділяють складські приміщення: холодильні камери і скла- ди для овочів, сухих продуктів.Галактоза — складова частина молочного цукру (лактози), не дуже солодка, не підвищує вмісту цукру в крові.
Вміст води в рибі залежить від її жирності (чим більше жиру, тим менше води) і коливається від 52 до 83 %
До складу котлетної маси входять м'якоть риби, пшеничний хліб, вода або молоко, сіль і перець