Популярні рецепти сучасної Української кухні


Картопля відбірних сортів повинна надходити без дефектів, обчищеною від землі.

43 Кращі кулінарні властивості мають сорти буряків з темнозабарвленою м'якот- тю і невеликою кількістю білих кілець на розрізі, середніх розмірів, гаюскоокруг- лої форми (Грибовський, Бордо, Єгипетський). Використовують столові буряки для приготування борщів, салатів, вінегретів, гарнірів.

Готують мариновані гриби стерилізованими і нестерилізованими. Залежно від якості білі мариновані гриби поділяють на І і II сорти, інші види маринованих грибів на сорти не поділяють

113 * П а м ' я т а й т е : при прийманні м'яса перш за все перевіряють наявність клейма вгодованості і ветеринарно-санітарного контролю
2011-2017.
by