Популярні рецепти сучасної Української кухні


Цехи поділяють на заготівельні (овочевий, м'ясний, рибний, обробки птиці), доготівельні (гарячий, холодний), спеціалізовані (кондитерський, борошняних виробів, кулінарний), а на підприємствах-доготівельнях крім гарячого і холодного організовують цехи для доробки напівфабрикатів, а також цехи обробки зелені.

На робочих місцях важливо скоротити частку ручної праці в загальних трудо- вих затратах. Цьому сприяє активна участь раціоналізаторів і винахідників у роз- робці і впровадженні прогресивного обладнання. Було розроблено і впроваджено машину для розбирання тушок птиці, пристрій для нарізування напівфабрикатів до універсальної машини П-11, пристрій для нарізування гуляша на основі м'ясо- рубки МИМ-105, машину для розкачування тіста для чебуреків та ін.

При обробці свіжих грибів необхідно уважно їх відбирати, щоб не попались неїстівні й отруйні, які подібні до них

102 ' Рулет. Підготовлену котлетну масу кладуть на мокру полотняну серветку, на- дають форму прямокутника 1,5-2,0 см завтовшки, 18-20 см завширшки, посере- дині уздовж кладуть начинку, краї маси з'єднують за допомогою серветки так, щоб один край маси покривав другий
2011-2017.
by