Популярні рецепти сучасної Української кухні


Часточки одержують із шматочків, нарізаних 2-3 см за- вдовжки, потім їх розрізують по радіусу на кілька частин.

Цибуля зелена і цибуля-батун повинні мати свіже листя зеленого кольору дов- жиною 20-25 см, а цибуля-порей — стебло діаметром не менше 1,5 см і довжину обрізаного листя не більше 20 см.

Плід томату соковитий, складається із шкірочки, м'ясистих стінок і насіннєвих камер, які заповнені драглистою масою з насінням

Відбивання. Нарізані шматочки риби відбивають сікачем, який заздалегідь змо- чують холодною водою. При цьому розпушується сполучна тканина, згладжуєть- Рис. 63. Нарізування риби: а —під прямим кутом; б —під кутом 30"
2011-2017.
by