Популярні рецепти сучасної Української кухні


18. Що називається робочим місцем? 19. Які бувають робочі місця? Дайте їм характеристику.

В організмі людини ферменти слини швидко оцукрюють крохмаль; ферменти шлункового соку розщеплюють білки на простіші сполуки.

Білки риби в основному повноцінні: альбуміни і глобуліни (прості білки), нук- леопротеїди, фосфоропротеїди і глюкопротеїди (складні білки). Всього в м'язовій тканині риби 85 % повноцінних білків. Вони майже повністю (97 %) засвоюються організмом людини. Тому риба є джерелом білкового харчування

На робочому місці для приготування рибної січеної маси (натуральної та кот- летної) і напівфабрикатів має бути м'ясорубка, ванна і виробничий стіл. На столі розташовують ваги, обробну дошку, панірувальний ніж, тару для січеної маси, напівфабрикатів, спецій, паніровок, води
2011-2017.
by