Популярні рецепти сучасної Української кухні


Кульки, горішки, шпалки. Моркву нарізують так, як картоплю. Використовують на гарнір для холодних страв відвареною.

Сировина — продукти харчування (овочі, риба, м'ясо та ін.), які надходять на підприємство і призначені для обробки, виробництва напівфабрикатів і приготу- вання кулінарної продукції.

При зберіганні мороженої риби в її тканинах відбуваються незворотні процеси (денатурація білків, окислення жиру), що знижує її харчову цінність. За умови суворого додержання режиму зберігання і розморожування ці зміни незначні

Рибу розморожують на повітрі, обчищають луску, видаляють плавники, голо- ву, нутрощі (через розріз у черевці), зачищають внутрішню порожнину, промива- ють і обсушують. Потім кладуть на чисту суху обробну дошку і, починаючи з хвоста або голови, зрізують половину риби — філе (рис. 49), ніж ведуть паралель- но до хребта, але так, щоб на ньому не залишилося зверху м'якоті
2011-2017.
by