Крохналь — кисіль, який був мало поширеною "панською" стравою.
Термін зберігання напівфабрикату 24 год при температурі 4 °С, на заготівель- ному підприємстві — не більш ніж 8 год
*Не з а б у в а й т е відокремити вирізку: при розбиранні півтуші ви пошкодите її
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Цибуля-порей має широке плоске листя, яке у нижній частині утворює стебло білого кольору 10-15 см завдовжки і 4-5 см у діаметрі (рис. 8). їстівним у молодої цибулі є ніжне біле стебло і молоде листя, у старої — тільки стебло.Крохналь — кисіль, який був мало поширеною "панською" стравою.
Термін зберігання напівфабрикату 24 год при температурі 4 °С, на заготівель- ному підприємстві — не більш ніж 8 год
*Не з а б у в а й т е відокремити вирізку: при розбиранні півтуші ви пошкодите її