Популярні рецепти сучасної Української кухні


Кількість мінеральних речовин у продуктах, %: манній крупі — 0,5; молоці — 0,7; яйцях — 1,0; м'ясі — 0,6-1,2; рибі — 0,9.

Ферменти відіграють важливу роль при виробництві харчових продуктів, збе- ріганні та їх кулінарній обробці. При квашенні овочів, наприклад, ферменти мо- лочно-кислих бактерій перетворюють цукор на молочну кислоту, яка консервує овочі. При замішуванні тіста ферменти дріжджів зброджують цукор у спирт і вуг- лекислий газ.

Риба надходить мороженою, копченою і у вигляді консервів. Використовують для смаження, тушкування та приготування холодних закусок
• Н а к р и в а й т е рибу поліетиленовою плівкою при розморожуванні на повітрі: це зменшить випаровування вологи з її поверхні
2011-2017.
by