Популярні рецепти сучасної Української кухні


§ 7. Ферменти Ферменти (ензими) — це органічні речовини білкової природи, які виконують роль каталізаторів біохімічних процесів (травлення, дихання, утворення тканин організму), активізуючи, прискорюючи їх.

Для нарізування овочів уручну організовують окреме робоче місце. На вироб- ничому столі перед працівником розміщують обробну дошку з маркуванням "ОС", зліва — тару з обчищеними овочами, справа — середній ніж кухарської трійки або ножі, виїмки й інструменти для фігурного нарізування овочів (рис. 10) і тару для нарізаних овочів.

77 М'ясо тріскових біле, ніжне, не має міжм'язових кісток, нежирне (до 1 % жиру)

Хімічний склад й анатомічна будова різних тварин неоднакова, тому власти- вості і харчова цінність м'яса залежать від їх кількісного співвідношення в туші, що, в свою чергу, залежить від типу і породи тварин, їх статі, віку і вгодованості
2011-2017.
by