Популярні рецепти сучасної Української кухні


Овочі містять азотисті речовини у вигляді білків і сполук небілкового азоту нокислоти, аміачні сполуки та ін.). Високим вмістом азотистих речовин ви-; - няються бобові (2,4-6,5 %), капустяні (1,8-4,8 %) і шпинатні (1,5-3 %) овочі.

Щоб відкрити дерев'яну бочку, спочатку збивають за допомогою набойки і дерев'яного молотка або знімають знімачем верхній обруч, а середній обруч підніма- ють на 2-3 см вгору. Закупорювальне дно піднімають за допомогою фігурного важеля. Способи правильного відкривання ящиків і дерев'яних бочок показано на рис. 4.

75 Риба цієї родини надходить обов'язково потрошеною (за винятком окремих екземплярів стерляді), мороженою, у вигляді в'ялених і копчених баличних ви- робів та консервів у власному соку

- і> 98 ся поверхня напівфабрикату, вирів- нюється його товщина, він набуває відповідної форми. Все це сприяє рівномірній тепловій обробці
2011-2017.
by