Популярні рецепти сучасної Української кухні


Особливо часто пліснявіють овочі, плоди, зерно-борошняні продукти, вершкове масло при підвищеній вологості.

Головки цвітної капусти повинні бути цілими, щільними, білими, чистими, з бугристою поверхнею, без пророслого внутрішнього листя, стороннього запаху, 48 без механічних пошкоджень, з двома рядами приховуючого підрізаного листя (на 2-3 см вище головки), з зовнішнім качаном довжиною не більше 2 см, розміром головки по найбільшому діаметру не менш ніж 8 см. Допускається до 10 % голо- вок не дуже щільних, з пророслим внутрішнім листям і механічними пошкоджен- нями, а також до 5 % головок розміром 6-8 см.

Рибу охолоджують льодом, морською охолодженою водою або розчином солі

§ 8. Приготування рибних напівфабрикатів З обробленої риби готують напівфабрикати для варіння, припускання, сма- ження з невеликою кількістю жиру (основним способом) і у великій кількості жиру (фритюрі), запікання, тушкування
2011-2017.
by