10. Чому склад овочів має бути без природного освітлення? 11. З'ясуйте призначення тари.
• Д о д а й т е в розсіл з солоними огірками трохи гірчиці —вони стануть смач- нішими і будуть довше зберігатися
Напівфабрикати великими шматками сортують залежно від кулінарного при- значення (варіння, смаження, тушкування), кладуть у тару або пересувні візки з місткостями і направляють до робочих місць по виготовленню напівфабрикатів
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Кулінарний виріб— харчовий продукт або поєднання продуктів, які доведені до кулінарної готовності, але потребують незначної додаткової обробки (розігріван- ня, порціонування, оформлення).10. Чому склад овочів має бути без природного освітлення? 11. З'ясуйте призначення тари.
• Д о д а й т е в розсіл з солоними огірками трохи гірчиці —вони стануть смач- нішими і будуть довше зберігатися
Напівфабрикати великими шматками сортують залежно від кулінарного при- значення (варіння, смаження, тушкування), кладуть у тару або пересувні візки з місткостями і направляють до робочих місць по виготовленню напівфабрикатів