*Не з б е р і г а й т е оброблену цвітну капусту на світлі: вона стає сірою і швидко псується.
Мариновані гриби. Для маринування використовують гриби білі, підберезни- ки, підосичники, маслюки, опеньки, лисички, сироїжки. Маринування грибів полягає у варінні їх у розчині оцтової кислоти з додаванням солі і прянощів
Після обсушування м'ясо подається на ваги ВМЦ-1М, де працівник цеху веде облік сировини, яка надходить для обробки
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Зубці — варена страва з ячного солоду і конопляного або макового молока.*Не з б е р і г а й т е оброблену цвітну капусту на світлі: вона стає сірою і швидко псується.
Мариновані гриби. Для маринування використовують гриби білі, підберезни- ки, підосичники, маслюки, опеньки, лисички, сироїжки. Маринування грибів полягає у варінні їх у розчині оцтової кислоти з додаванням солі і прянощів
Після обсушування м'ясо подається на ваги ВМЦ-1М, де працівник цеху веде облік сировини, яка надходить для обробки