Популярні рецепти сучасної Української кухні


9. Розкажіть про пектинові речовини та їхнє значення.

Буряки мають лікувальні властивості: поліпшують роботу кишечника, запобі- гають розвиткові атеросклерозу і регулюють обмін речовин.

12. Скільки столових буряків треба взяти, щоб одержати 145 кг обчищених у грудні і в березні? 13. Як зберігають обчищені овочі? 14. Визначіть масу квашеної капусти після вільного стікання соку, якщо маса тари з шаткова- ною капустою 8,35 кг, маса тари 1,5 кг, а маса соку після стікання 970 г. Чи відповідає це встанов- леним нормам? 15. Як обробляють свіжі гриби? 16. Для чого відварюють зморшки? 17. Як обробляють сушені гриби? 72 Розділ IV ОБРОБКА РИБИ І НЕРИБНИХ МОРЕПРОДУКТІВ § 1. Хімічний склад і харчова цінність риби Значне місце в українській кухні займає риба. Це продукт високої харчової цінності, оскільки містить білки (13-23 %), жир (0,1-33 %), мінеральні речовини (1-2 %), вітаміни А, Б, Е, В2, В12, РР, С, екстрактивні речовини і вуглеводи

* При п а н і р у в а н н і напівфабрикатів із січеної натуральної і котлетної маси слідкуйте, щоб паніровка не потрапила всередину: при смаженні на поверхні виробів утворяться тріщини
2011-2017.
by