Популярні рецепти сучасної Української кухні


В кулінарії шпинат використовують для приготування кулешиків, соусів, салатів.

Білоголову капусту обробляють уручну. На робо- чому місці встановлюють виробничий стіл, на ньому розміщують обробну дошку, ножі кухарської трійки середній і малий, пристрій для видалення внутріш- нього качана. Біля стола справа і зліва встановлю- ють підставки для тари (корзин) з необробленою капустою і для обробленої капусти. Під кришкою стола — тара для відходів.

9. Які способи застосовують при нарізуванні овочів соломкою, бочечками, зірочками? 10. Складіть технологічну схему обробки перцю для фарширування

Харчова цінність жирової тканини обумовлена високою енергетичною цінністю, а також тим, що жири є носіями жиророзчинних вітамінів і поліненасичених жирних кислот. Крім того до складу жирової тканини входять білки (0,5-7,2 %), мінеральні речовини, пігменти і вода (2-21 %)
2011-2017.
by