Популярні рецепти сучасної Української кухні


Часточки одержують із шматочків, нарізаних 2-3 см за- вдовжки, потім їх розрізують по радіусу на кілька частин.

Морква дуже цінний продукт харчування, оскільки має цілий комплекс вітамінів: С, В,, В2, В6, ВІ2, Е), Е, К, Р, РР, пантотенову і фолієву кислоти, велику кількість каротину (до 9 мг %), від вмісту якого залежить її колір, а також біоло- гічно активні речовини — фітонциди, мінеральні солі (кобальт, калій, залізо, мідь, фосфор, кальцій, йод, бром та ін.), ферменти, полісахариди (пектини, клітковина), багато цукрів (до 15 %), які легко засвоюються, органічні кислоти, флавоноїди, ефірні олії, що зумовлюють специфічний аромат моркви.

У дієтичному харчуванні широко застосовують розвантажувальні огіркові дні (1-2 рази на тиждень слід приймати протягом дня 1,5-2 кг свіжих огірків). Така дієта сприяє виведенню з організму кухонної солі і кінцевих продуктів обміну речо- вин, зменшенню маси тіла, поліпшенню функціонального стану серця і нирок

* П а н і р у й т е вироби з котлетної маси в білій паніровці: рум'яна кірочка буде світлого кольору
2011-2017.
by