Популярні рецепти сучасної Української кухні


Форми нарізування буряків, їх кулінарне використання.

При спиртовому бродінні під дією дріжджів із цукру утворюється спирт, вуг- лекислий газ та інші сполуки (гліцерин, сивушні масла), які є причиною псування овочевих і плодових соків, варення, повидла.

Гіркуватий присмак недозрілих томатів зумовлений наявністю в них глікоал- калоїдів — соланіну і томатину. При дозріванні плодів їх кількість зменшується, а при консервуванні практично повністю руйнується

Підготовленого судака наповнюють начинкою через спинний отвір так, щоб риба не втратила своєї форми. Отвір зашивають. Рибу загортають у марлю, перев'язу- ють шпагатом і припускають
2011-2017.
by