Популярні рецепти сучасної Української кухні


Запитання і завдання для повторення 1. Від чого залежить хімічний склад і харчова цінність продуктів харчування? 2. Роль води у процесі обміну речовин і її вплив на харчову цінність.

До вітамінів групи В належать В,, В2, В6, В9, В|2, В15.

Вміст солі в огірках І сорту повинен бути 2,5-3,5 %, II — 2,5-4,5 %, кислотність — відповідно 0,6-1,2 і 0,6-1,4 %, маса огірків без розсолу — не менш ніж 55 % загальної маси з розсолом

Баранина (м'ясо овець). М'ясо молодих тварин світло-червоного кольору, кон- систенція ніжна, м'язи тонкозернисті, прошарки жиру відсутні, підшкірний і внутрішній жир білий, щільний, кришиться
2011-2017.
by