Популярні рецепти сучасної Української кухні


Форми нарізування буряків, їх кулінарне використання.

Д р і б н і к у б и к и ( с і ч е н н я ) . Цибулю розрізують уздовж навпіл, нарізу- ють на пластинки 0,1-0,3 см завтовшки, потім упоперек ріжуть на кубики. Вико- ристовують для юшок з крупами, начинок пасерованою.

Томати, які надійшли на підприємство харчування, повинні бути свіжими, цілими, чистими і здоровими, не перестиглими, без механічних пошкоджень. Колір томатів — властивий ботанічному сорту. Найбільший діаметр круглих форм плодів 4 см. Допускається до 5 % плодів з незначними змінами зовнішнього вигляду і пошкодженнями шкірочки

Процеси обробки риби лускатої, безлускатої, осетрової, для фарширування' мають свої особливості, тому їх розглянуто окремо
2011-2017.
by