Популярні рецепти сучасної Української кухні


Часточки. Бульби сирої картоплі середнього розміру розрізують уздовж на чотири або шість частин. Використовують для приготування перших страв, туш- кування, смаження основним способом і у фритюрі.

Міститься в печінці тріски, в палтусі, оселедці, печінці яловичій, вершковому маслі, яйцях, молоці та ін. Однак в основному він синтезується в організмі, утво- рюючись з провітаміну (речовини, яка міститься в шкірі) під дією ультрафіолето- вого проміння. Надлишкове надходження вітаміну О може спричинити отруєння.

При другому способі рибу кладуть у спеціальну ванну на дерев'яну решітку, під якою знаходяться труби з отворами, через які подають воду. Вода постійно омиває рибу і виливається через трубу у верхній частині ванни

Хліб беруть дво-, триденної випічки з борошна І сорту. Він добре вбирає і утримує воду, завдяки чому вироби мають пористу структуру і соковиту консис- тенцію
2011-2017.
by