18 Рис. 1. Функціональні місткості та засоби їх переміщення: / — загальний вигляд функціональних місткостей; 2 — засоби переміщення місткостей: а — пересувний контейнер; б, в — пересувні стелажі; г — візок з піднімальною платформою.
Стебла петрушки, кропу, селери промивають, зв'язують у пучки і використо- вують для ароматизації бульйонів, соусів
Варено-морожені мідії розморожують у холодній воді або на повітрі і проми- вають. З них готують салати, холодні і гарячі закуски, начинки, перші страви
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Характеристика товарообороту. Товарооборот включає поставку, приймання, відкривання, зберігання і повернення тари.18 Рис. 1. Функціональні місткості та засоби їх переміщення: / — загальний вигляд функціональних місткостей; 2 — засоби переміщення місткостей: а — пересувний контейнер; б, в — пересувні стелажі; г — візок з піднімальною платформою.
Стебла петрушки, кропу, селери промивають, зв'язують у пучки і використо- вують для ароматизації бульйонів, соусів
Варено-морожені мідії розморожують у холодній воді або на повітрі і проми- вають. З них готують салати, холодні і гарячі закуски, начинки, перші страви