*Не з б е р і г а й т е оброблену цвітну капусту на світлі: вона стає сірою і швидко псується.
Звичайне забарвлення шкірочки баклажанів від світло-лілового до темно-фіо- летового; плоди бувають різної форми — круглі, овальні, грушоподібні, цилінд- ричні та ін. Баклажани мають лікувальні властивості — затримують розвиток ате- росклерозу, виводять надлишок води з організму, їх рекомендують при анемії, захворюваннях печінки, нирок, подагрі, атеросклерозі
і дрібними шматочками. Для жилкування м'яса використовують середній ніж ку- харської трійки
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Естрагон. Це багаторічна рослина з анісовим запахом. Листя і молоді зелені стебла його використовують для салатів, соусів, при солінні і маринуванні овочів, як приправу до м'ясних та рибних страв.*Не з б е р і г а й т е оброблену цвітну капусту на світлі: вона стає сірою і швидко псується.
Звичайне забарвлення шкірочки баклажанів від світло-лілового до темно-фіо- летового; плоди бувають різної форми — круглі, овальні, грушоподібні, цилінд- ричні та ін. Баклажани мають лікувальні властивості — затримують розвиток ате- росклерозу, виводять надлишок води з організму, їх рекомендують при анемії, захворюваннях печінки, нирок, подагрі, атеросклерозі
і дрібними шматочками. Для жилкування м'яса використовують середній ніж ку- харської трійки