Популярні рецепти сучасної Української кухні


39 Для миття картоплі використовують мийні, мийно-обчищувальні машини або вручну миють у ваннах.

Форми нарізування решти коренеплодів. Ріпу, редьку, брукву шаткують солом- кою (як і картоплю) для приготування салатів.

За формою плоди перцю бувають округлі, овальні, видовжені, яйцеподібні, конічні, гладенькі, ребристі. В кулінарії використовують свіжі недозрілі плоди солодкого перцю технічної стиглості темно-зелені, світло-зелені і кремові та дозрілі — червоні, оранжево-червоні або жовті для салатів, фарширування, заправляння перших страв, соусів і для маринування

М'язи шиї, черева і нижніх кінцівок (несуть велике фізичне навантаження при житті тварини) мають щільну грубоволокнисту будову, містять багато щільної й еластинової сполучної тканини. Засвоюваність її невисока. Ці частини м'яса використовують для приготування січеної натуральної і котлетної маси
2011-2017.
by