Оброблену капусту нарізують на овочерізках або вручну соломкою, квадрати- ками, часточками і січуть.
Специфічний різкий запах морської риби зумовлений присутністю в ній азо- тистих речовин — амінів
• Н а к р и в а й т е рибу поліетиленовою плівкою при розморожуванні на повітрі: це зменшить випаровування вологи з її поверхні
Популярні рецепти сучасної Української кухні
У середньому за добу людина витрачає 2000-4300 ккал, або 8368-18017 кДж (залежно від віку, фізичного навантаження, клімату). Енергетична цінність добо- вого раціону харчування повинна бути на цьому ж рівні, її визначають додаванням енергетичної цінності окремих харчових продуктів, які входять у страви.Оброблену капусту нарізують на овочерізках або вручну соломкою, квадрати- ками, часточками і січуть.
Специфічний різкий запах морської риби зумовлений присутністю в ній азо- тистих речовин — амінів
• Н а к р и в а й т е рибу поліетиленовою плівкою при розморожуванні на повітрі: це зменшить випаровування вологи з її поверхні