Популярні рецепти сучасної Української кухні


Остаточно продукти за кількістю приймають одночасно з відкриванням тари, але при цьому не повинні перевищуватись встановлені терміни приймання.

Щоб відкрити дерев'яну бочку, спочатку збивають за допомогою набойки і дерев'яного молотка або знімають знімачем верхній обруч, а середній обруч підніма- ють на 2-3 см вгору. Закупорювальне дно піднімають за допомогою фігурного важеля. Способи правильного відкривання ящиків і дерев'яних бочок показано на рис. 4.

•Якщо с у ш е н і гриби замочити на 2-3 год у ледь підсоленому молоці —їх смак буде такий, як і свіжих

і дрібними шматочками. Для жилкування м'яса використовують середній ніж ку- харської трійки
2011-2017.
by