Популярні рецепти сучасної Української кухні


Стружка. Бульбам сирої кар- топлі надають форму циліндра 2-3 см заввишки, діаметром 3-4 см, потім по окружності з нього зрізують стрічку 2,0-2,5 мм завтовшки і 25-30 см завдовжки (рис. 18). Стрічку складають бантиком, перев'язують ниткою і смажать у фритюрі. Вико- ристовують на гарнір.

Кулінарний виріб— харчовий продукт або поєднання продуктів, які доведені до кулінарної готовності, але потребують незначної додаткової обробки (розігріван- ня, порціонування, оформлення).

Розморожену рибу не зберігають, її відразу обробляють і використовують для приготування страв

Ставриду обшпарюють, чистять жорстку луску, яка щільно прилягає до шкіри
2011-2017.
by