На доготівельних підприємствах з безцеховою структурою виробництва пере- важають універсальні робочі місця для виконання різних технологічних операцій.
Капуста квашена II сорту може мати м'якшу консистенцію, зеленуватий відтінок, кисліша або солоніша на смак
Кісткова тканина — основа скелета тварини, найміцніша тканина в організмі
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Особливо часто пліснявіють овочі, плоди, зерно-борошняні продукти, вершкове масло при підвищеній вологості.На доготівельних підприємствах з безцеховою структурою виробництва пере- важають універсальні робочі місця для виконання різних технологічних операцій.
Капуста квашена II сорту може мати м'якшу консистенцію, зеленуватий відтінок, кисліша або солоніша на смак
Кісткова тканина — основа скелета тварини, найміцніша тканина в організмі