Популярні рецепти сучасної Української кухні


Топінамбур і батат обробляють і нарізують так, як картоплю.

Для підтримування в організмі кислотно-лужної рівноваги необхідно правильно поєднувати у харчуванні продукти, що містять мінеральні речовини лужної дії (кальцій, магній, натрій), на які багаті молоко, овочі, фрукти, картопля, і кислот- ної (фосфор, сірка, хлор), що характерно для м'яса, риби, яєць, хліба, круп.

Натуральні консерви виробляють з одного виду бланшованих овочів, які мо- жуть бути цілими, нарізаними або пюреподібними з додаванням розчину солі

Напівфабрикати готують на окремих робочих місцях. Для приготування пор- ціонних напівфабрикатів встановлюють виробничий стіл, на якому розміщують ваги настільні циферблатні, обробну дошку, ножі кухарської трійки, тару для риби, напівфабрикатів, спецій, паніровок
2011-2017.
by