Популярні рецепти сучасної Української кухні


Форми нарізування моркви та її кулінарне використання. П р о с т і форми н а р і з у в а н н я м о р к в и — соломка, брусочки, кубики, часточки, скибочки, кружальця (рис. 15).

Салат листковий має довге світло-зелене листя з маслянистою поверхнею і ніжним смаком; качанний — пухку головку з ніжного блідо-зеленого листя; ромен — пухку, дуже видовжену головку, яка складається з твердого темно-зеленого не дуже соковитого листя. Всі види салату придатні у свіжому вигляді як самостійна страва, на гарнір до м'яса і риби, для оздоблення страв.

Натуральні консерви виробляють з одного виду бланшованих овочів, які мо- жуть бути цілими, нарізаними або пюреподібними з додаванням розчину солі

16. Наведіть класифікацію нерибних продуктів морського промислу
2011-2017.
by