31 Свіжі овочі містять від 65 до 95 % води. Більша частина її перебуває у вільному стані, менша (18-20 %) — у зв'язаному. Найбільша кількість води в огірках, томатах, салаті, капусті, менше її у коренеплодах і бульбоплодах. При втраті води овочі в'януть.
Овочеві консерви поділяють на натуральні, закусочні, обідні і томатопродукти
Баранина надходить тушами і півтушами. її використовують для смаження, тушкування і приготування перших страв
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Картопля відбірна ранніх і пізніх сортів повинна бути однорідною за формою і забарвленням.31 Свіжі овочі містять від 65 до 95 % води. Більша частина її перебуває у вільному стані, менша (18-20 %) — у зв'язаному. Найбільша кількість води в огірках, томатах, салаті, капусті, менше її у коренеплодах і бульбоплодах. При втраті води овочі в'януть.
Овочеві консерви поділяють на натуральні, закусочні, обідні і томатопродукти
Баранина надходить тушами і півтушами. її використовують для смаження, тушкування і приготування перших страв