Популярні рецепти сучасної Української кухні


§ 1. Вода Вода має велике значення для організму людини. Вона є середовищем, в якому живуть клітини і підтримується зв'язок між ними, а також є основою всіх рідин в організмі (крові, лімфи, травних соків). Вода бере участь в обміні речо- вин, виводить з організму непотрібні і шкідливі продукти. На добу людині по- трібно її 2,5-3 л.

Комбінат харчування — виробничо-господарський комплекс організаційно, еко- номічно і технологічно пов'язаних між собою заготівельних, доготівельних і роз- давальних підприємств. Комбінат харчування має єдину виробничу програму і план товарообігу, адміністративне і господарське управління виробничим і торго- вим процесами, загальне складське господарство. Він створюється на території великого виробничого підприємства або навчального закладу чисельністю понад 5 тис. чол.

Шпунтовий отвір закривають дерев'яною пробкою і залишають бочки з огірками для бродіння, яке закінчується в неохолоджених приміщеннях через 30 діб, в охолоджених — через 60 діб

М'ясо старих тварин має темне забарвлення м'язів, грубу, щільну, великозер- нисту будову, внутрішній жир жовтого кольору
2011-2017.
by