Популярні рецепти сучасної Української кухні


Сортування і калібрування сприяють раціональному використанню овочів для приготування страв, зменшують кількість відходів при механізованій обробці. При сортуванні видаляють пошкоджені овочі, сторонні домішки. Калібрують овочі за : : міром, ступенем достигання, якістю. Ці операції в основному здійснюють уручну. Ьл великих підприємствах картоплю калібрують на калібрувальних машинах.

Залежно від способу упаковки продукти за кількістю приймають в один або два етапи.

Квашена капуста. За способом приготування квашену капусту ділять на шат- ковану, січену, квашену цілими головками, квашену головками з січеною або шаткованою

* Р о з м о р о ж у й т е рибне філе і цінні породи риб тільки на повітрі. Це сприяє збереженню соку і поживних речовин
2011-2017.
by