Популярні рецепти сучасної Української кухні


Вітамін А і каротин добре зберігаються при тепловій обробці. Каротин розчи- няється у жирах при пасеруванні овочів і краще засвоюється організмом. Згубно діють на вітамін А сонячне світло, кисень повітря і кислоти.

Енергетичну цінність розраховують на 100 г їстівної частини продукту харчуван- ня. Так, у 100 г яловичини І категорії міститься, %: білків — 18,9, жирів — 12,4.

Надходить мороженою. Використовують для варіння, смаження, приготування заливних страв, З у б а н — (з родини спарових) має високе тіло, сплющене з боків, рожевого кольору, вкрите лускою. Плавники колючі. М'ясо соковите, ніжне, смачне (по- дібне до окуневих). Надходить риба мороженою. Використовують для варіння і смаження

16. Наведіть класифікацію нерибних продуктів морського промислу
2011-2017.
by