Популярні рецепти сучасної Української кухні


Вона сприятливо впливає на життєдіяльність молочно-кислих бактерій у кишеч- нику, стримує розвиток гнильних бактерій.

За матеріалом виготовлення тару поділяють на дерев'яну (ящики, бочки, лот- ки), металеву (бочки, бідони, лотки, контейнери, ящики), скляну (пляшки, банки), тканинну (мішки), картонно-паперову (ящики з гофрованого картону, коробки, паперові мішки), пластмасову (ящики, лотки, контейнери, мішки).

Черевних плавників немає, грудний — короткий. Нижня щелепа виступає вперед

Через 2-3 год після забою тварини настає максимальна пружність і твердість м'язів. На цій стадії м'ясо ще зберігає теплоту тіла, дозабійні запахи, має темний колір, вологу поверхню на розрізі, запах сирості. Зварене таке м'ясо тверде, а бульйон — каламутний, несмачний
2011-2017.
by