Популярні рецепти сучасної Української кухні


Заготівельні підприємства — це великі механізовані підприємства, призначені для обробки сировини і централізованого виробництва напівфабрикатів, напівфаб- рикатів високого ступеня готовності, кулінарних, борошняних та кондитерських виробів і для постачання ними доготівельних підприємств і тих підприємств, що тільки реалізують готову продукцію та магазинів кулінарії. До цієї групи підприємств належать фабрики-заготівельні, кулінарні фабрики швидкозаморожених страв, спеціалізовані цехи з виробництва напівфабрикатів, їдальні-заготівельні.

25 Тару класифікують за матеріалом виготовлення, твердістю, кратністю викорис- тання, спеціалізацією, належністю, призначенням.

Томатопродукти — це протерта і звільнена від шкірочки і насіння уварена томатна маса. Розрізняють такі види томатопродуктів: томатне пюре, томатна паста, томатні соуси, томатний сік

Відповідно до технологічних процесів обробки м'яса на заготівельному підпри- ємстві є такі приміщення: розвантажувальний майданчик; приміщення для холо- дильної камери для зберігання сировини; для камер-дефростерів для розморожу- вання м'яса; для миття і обсушування туш; основний виробничий (м'ясний) цех; для обробки кісток
2011-2017.
by