Популярні рецепти сучасної Української кухні


Пліснявіння спричинюють плісневі гриби, які утворюють на поверхні продукту слизистий наліт білого, жовтого і чорного кольорів. Плісені викликають розпад цукрів, білків, омилення жирів і надають продуктам неприємного смаку і запаху.

Майоран. Має приємний специфічний запах і гіркий смак. Використовують майоран як приправу до салатів, перших, рибних та м'ясних страв, при солінні і маринуванні овочів, для ароматизації оцту і чаю. Його рекомендують у дієтичному харчуванні при шлункових захворюваннях.

29). Низ шапочки цих грибів має вигляд губки, що складається з тонких трубочок, в яких знаходяться спори

М'ясо молодих свиней, забійна маса яких 12—38 кг, називають м'ясом підсвинків
2011-2017.
by