Використовують у сирому вигляді для салатів і смаження, а також для виробниц- тва спирту й інуліну.
Для приготування борщів можна також вживати гичку ранніх буряків і обчи- щені качани білоголової капусти
Відбивання. Нарізані шматочки риби відбивають сікачем, який заздалегідь змо- чують холодною водою. При цьому розпушується сполучна тканина, згладжуєть- Рис. 63. Нарізування риби: а —під прямим кутом; б —під кутом 30"
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Кафе — підприємство, яке реалізує гарячі і холодні напої, кисло-молочні продукти, хлібобулочні і борошняні кондитерські вироби, страви нескладного приготування в обмеженій кількості. В більшості кафе застосовують систему самообслуговування, а у великих — обслуговування офіціантами.Використовують у сирому вигляді для салатів і смаження, а також для виробниц- тва спирту й інуліну.
Для приготування борщів можна також вживати гичку ранніх буряків і обчи- щені качани білоголової капусти
Відбивання. Нарізані шматочки риби відбивають сікачем, який заздалегідь змо- чують холодною водою. При цьому розпушується сполучна тканина, згладжуєть- Рис. 63. Нарізування риби: а —під прямим кутом; б —під кутом 30"