3. На які групи поділяються підприємства харчування залежно від організації технологічного процесу? Дайте їм характеристику.
Овочеві консерви поділяють на натуральні, закусочні, обідні і томатопродукти
У м'ясному цеху виділяють три технологічні конвеєрні лінії: для розрубування туш, обвалювання, зачищання, жилкування і сортування м'яса; приготування напівфабрикатів порціонними і дрібними шматочками; приготування напівфаб- рикатів із січеного м'яса
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Холін впливає на білковий і жировий обмін, знешкоджує шкідливі для організ- му речовини. Відсутність його сприяє жировому переродженню печінки, уражен- ню нирок. Холін міститься в печінці, м'ясі, яєчному жовтку, молоці, зерні.3. На які групи поділяються підприємства харчування залежно від організації технологічного процесу? Дайте їм характеристику.
Овочеві консерви поділяють на натуральні, закусочні, обідні і томатопродукти
У м'ясному цеху виділяють три технологічні конвеєрні лінії: для розрубування туш, обвалювання, зачищання, жилкування і сортування м'яса; приготування напівфабрикатів порціонними і дрібними шматочками; приготування напівфаб- рикатів із січеного м'яса