Популярні рецепти сучасної Української кухні


Використовують для салатів і тушкування. У лікувальному харчуванні ріпу і брукву вживають для посилення перистальтики кишечника.

Запитання і завдання для повторення 1. Від чого залежить хімічний склад і харчова цінність продуктів харчування? 2. Роль води у процесі обміну речовин і її вплив на харчову цінність.

Для приготування з а в и в а н ц я білоголову капусту розбирають на листки так, як і для голубців. Підготовлені листки кладуть на рушник в один ряд, а зверху — начинку і загортають рулетом

Рибу розбирають на чисте філе. М'якоть вживають для приготування начинки, якою щільно наповнюють шкіру, надаючи їй форму риби (рис. 55). Біля хвоста роблять кілька проколів, щоб видалити повітря. До тушки прикладають голову або пришивають її
2011-2017.
by