Популярні рецепти сучасної Української кухні


Кращими за кулінарними властивостями є сорти моркви з яскраво-оранжевою м'якоттю, невеликою серцевиною і рівною гладенькою поверхнею.

Запитання і завдання для повторення 1. З яких стадій складається технологічний процес? 2. Дати визначення сировині, напівфабрикату, страві, кулінарному виробові і кулінарній про- дукції.

Н о т о т е н і я — (з родини нототенійових) досить велика риба масою 1,5-8 кг

При обвалюванні тазостегнової частини її кладуть на дошку зовнішнім боком донизу, вирізують клубову (тазову) кістку і крижові хребці. Вздовж стегнової кістки розрізують м'якоть і вирізують шар м'якоті — внутрішню частину. Після цього вирізують стегнову кістку і відрізують гомілку. М'якоть, що залишилась, розділя- ють по плівках на частини — верхню, бокову і зовнішню. Шматки м'яса зачища- ють від сухожилків, зайвого жиру, зрізують закраїни
2011-2017.
by