Популярні рецепти сучасної Української кухні


Зв'язана вода міститься у сполуках з різними речовинами продукту. Вона не розчиняє кристали, не активізує біохімічні процеси, замерзає при температурі - 50...-70 °С (температура замерзання вільної води близько 0 °С).

Коренеплоди, які надходять на підприємства харчування, повинні бути цілими, свіжими, чистими, без тріщин, захворювань і пошкоджень сільськогоспо- дарськими шкідниками, одного ботанічного сорту, правильної форми, з довжиною гички не більше 2 см.

Капусту кольрабі сортують за розміром, миють, обчищають від шкірочки, зрізу- ють верхівку у вигляді кришечки, чайною ложкою видаляють серцевину, варять у підсоленій воді до напівготовності, відкидають на друшляк, дають стекти воді, охолоджують і наповнюють начинкою

Еластин дуже стійкий до нагрівання, в гарячій воді він тільки набухає. Чим більше в м'ясі колагену й еластину, тим воно твердіше, а його харчова цінність нижча
2011-2017.
by