Популярні рецепти сучасної Української кухні


К і л ь ц я . Цибулю ріжуть на кружальця 0,1 -0,2 см завтовшки, які розділяють на кільця. Використовують для смаження у фритюрі на гарнір до м'яса, смаженого з цибулею, січеників з яловичини з цибулею, для приготування й оформлення холодних страв і закусок.

Алкалоїди. Це органічні речовини, що містять азот і збуджують нервову систе- му. До них відносять кофеїн чаю і кави, теобромін какао, пиперин перцю.

*Не в и к о р и с т о в у й т е для гніта залізні предмети, цеглу, або піщане каміння

Запитання і завдання для повторення 1. Які харчові речовини містить риба? 2. Наведіть класифікацію риб
2011-2017.
by