Популярні рецепти сучасної Української кухні


Часточки. Дрібні качани білоголової і савойської капусти розрізують уздовж на 4 частини і використовують для варіння, припускання, смаження після відварювання.

Продукти приймають за кількістю і якістю. Фактичні дані зіставляють з дани- ми, зазначеними в транспортних і супровідних документах (рахунках-фактурах, то- варно-транспортних накладних, сертифікатах, посвідченнях про якість та ін.). Якщо супровідних документів немає, фактичну наявність продуктів оформляють актом.

М'ясо у більшості видів риби (сьомга, лосось) світло-рожевого або червоного кольору, у нельми, білорибиці, сига — білого. Жирне, ніжне м'ясо лосося під час посолу дозріває, тобто набуває специфічного смаку, рівномірно просочується жиром. Високо ціниться ікра оранжевого кольору, з добрими смаковими і пожив- ними властивостями. їстівна частина лососевих риб становить 51-56 % їх маси

Розбирання й обвалювання передньої частини туші. Передню частину розрубу- ють на такі відруби: лопаткову і шийну частини, грудинку, корейку
2011-2017.
by