Популярні рецепти сучасної Української кухні


У великих магазинах організовують кафетерії, де продають гарячі напої, моло- ко, кисло-молочні продукти, бутерброди і кондитерські вироби.

Овочі багаті на вуглеводи у вигляді цукрів (сахарози, фруктози, глюкози), крох- малю, клітковини, інуліну. Вміст цукрів коливається від 0,2 до 11 %. Багато саха-: у,\ в буряках (11 %), фруктози в кавунах (5,6-11 %), глюкози в моркві, динях.

64 Солоні огірки. Перед засолюванням свіжі огірки калібрують, сортують за якіс- тю, миють. Потім закладають у дерев'яні бочки, місткістю до 150 л разом з час- ником, перцем стручковим, кропом, хріном (на 10 кг свіжих огірків 300 г кропу, 10-15 зубців частинку, 3-5 стручків перцю, трохи хріну). Можна додати зелень петрушки, селери, листя чорної смородини, естрагон, майоран та ін. Бочку зак- ривають кришкою і через шпунтовий отвір заливають 6-8-процентним розсолом

Найкращим є м'ясо молодих тварин у віці до 1 року
2011-2017.
by