У дієтичному харчуванні зелень кропу рекомендують при ожирінні, захворю- ванні печінки, жовчного міхура, нирок.
Окремі види риби. З багатьох родин вивчені і мають промислове значення тільки їх окремі представники (рис. 38)
97 Оброблені, обшпарені і зачищені від хрящів пласти використовують цілими або нарізують на порціонні шматочки. Пласти кладуть на дошку шкірою донизу і, починаючи з хвоста, нарізують на порції 1-1,5 см завтовшки упоперек волокон з шкірою або без неї; ніж тримають під кутом 30°
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Стовпці — гречані хлібці, випечені в керамічних кухлях з рідкого кислого гречаного тіста, які заміняли хліб.У дієтичному харчуванні зелень кропу рекомендують при ожирінні, захворю- ванні печінки, жовчного міхура, нирок.
Окремі види риби. З багатьох родин вивчені і мають промислове значення тільки їх окремі представники (рис. 38)
97 Оброблені, обшпарені і зачищені від хрящів пласти використовують цілими або нарізують на порціонні шматочки. Пласти кладуть на дошку шкірою донизу і, починаючи з хвоста, нарізують на порції 1-1,5 см завтовшки упоперек волокон з шкірою або без неї; ніж тримають під кутом 30°