Популярні рецепти сучасної Української кухні


37 Стандартний розмір бульб по найбільшому діаметру для видовжених і окру- глювальних форм: для ранньої відбірної картоплі — 3,5-4,0 см, звичайної — 2,5- 3,0 см; для пізніх відбірних сортів — 4,0-5,0 см, звичайних — 3,0-4,5 см.

До складу білків капусти входить сірка, яка зумовлює запах сірководню при тепловій обробці і квашенні капусти.

Вміст жиру впливає на смакові якості риби, її харчову цінність і кулінарне використання. Чим жирніша риба, тим вона ніжніша, смачніша й ароматніша. Однак жир риби легко окислюється, при цьому погіршується якість рибних товарів

Яловичина І категорії від дорослої худоби має задовільно розвинені м'язи
2011-2017.
by