Популярні рецепти сучасної Української кухні


Цибуля-батун — це багаторічна рослина з великою масою зелені (пера), яка не утворює цибулини. Смакові якості її гірші, ніж цибулі зеленої. Вона містить до 3 мг% каротину, солі магнію, калію, заліза, цукри, вітаміни С, В,, В2, РР, ефірні олії.

Ї Склад для сухих продуктів (борошна, круп, цукру, солі, кави, какао, спецій та ін.) розташовують у сухому приміщенні з природним освітленням і доброю вен- тиляцією. В зимовий період його опалюють.

Отруєння можуть спричинити також загнилі й перестиглі їстівні гриби

Сполучна тканина з'єднує окремі тканини між собою і зі скелетом (плівки, сухожилки, суглобові зв'язки, хрящі, окіст). В туші сполучна тканина розподі- ляється нерівномірно, найбільше її в передній частині туші і в нижніх кінцівках
2011-2017.
by