Популярні рецепти сучасної Української кухні


Часник обробляють безпосередньо перед викорис- танням у такій послідовності: зрізують денце і верше- чок, знімають лусочки, розбирають головку на зубки, обчищають їх, миють, а потім січуть або розтирають у ступці (рис. 23).

Для короткочасного зберігання продуктів і напівфабрикатів на підприємствах масового харчування виділяють складські приміщення: холодильні камери і скла- ди для овочів, сухих продуктів.

М'якоть столових гарбузів багата на пектин, мінеральні речовини (солі калію, кальцію, магнію, заліза, фосфору, кобальту), а оранжево-жовта — на каротин

П а н і р у в а н н я . Напівфабрикати панірують, щоб запобігти втратам воло-
2011-2017.
by