Популярні рецепти сучасної Української кухні


Зв'язана вода міститься у сполуках з різними речовинами продукту. Вона не розчиняє кристали, не активізує біохімічні процеси, замерзає при температурі - 50...-70 °С (температура замерзання вільної води близько 0 °С).

Залізо необхідне для утворення гемоглобіну крові. Багаті на залізо м'ясо, печінка, нирки, яйця, риба, виноград, суниці, яблука, капуста, горох, картопля, курага.

Перед в и к о р и с т а н н я м молоді стручки бобових сортують, надламують кінці стручка, видаляють жилки, промивають. Стручки горошку використовують цілими, а стручки квасолі і бобів нарізують квадратиками або ромбиками і відразу варять, щоб не потемніли

Таблиця 2 Терміни зберігання напівфабрикатів на підприємствах 117 Термін зберігання, год у тому числі Напівфабрикати загальний на підприємстві- виготовлювачі Великим шматком 48 12 Порціонні натуральні 36 12 паніровані 24 8 Дрібними шматочками 21 9 3 котлетної маси 14 6 Перед відправленням на доготівельні підприємства масового харчування на- півфабрикати охолоджують до температури 6 °С
2011-2017.
by