Популярні рецепти сучасної Української кухні


Водорозчинні вітаміни. До них належать вітаміни С, В,, В2> В6, В9, В12, В15, Р, РР, холін, вітамін Н.

Шпалки. При цій формі нарізування застосовують карбувальний ніж. Викори- стовують для смаження у фритюрі.

Багато в ній цукрів (в основному цукрози), кількість яких досягає 4 %, є клітко- вина, білки, ферменти, багатий набір вітамінів: С, В,, В2, РР, Е

Шийну частину баранини, козлятини і телятини обвалюють так само, як і шийну частину яловичини. З шийної частини свинини, до якої крім шийних хребців входять чотири спинних хребці з реберними кістками, зрізують м'якоть суцільним шаром
2011-2017.
by