Популярні рецепти сучасної Української кухні


§ 5. Структура виробництва. Організація робочих місць Для виробництва продукції певного асортименту або виконання тієї чи іншої стадії технологічного процесу на підприємствах масового харчування організо- вують цехи.

Протопектин входить до складу міжклітинних пластин, які з'єднують клітини між собою. Багато його в недостиглих плодах і овочах, при достиганні ЯКИХ 11 протопектин під дією ферментів переходить у пектин, а плоди і овочі розм'як- шуються.

Камбалові надходять мороженими і гарячокопченими та у вигляді консервів

Вона складається з особливих клітин, основою яких є осеїн — речовина, яка за своїм складом близька до колагену. За будовою і формою кістки бувають труб- часті (кістки кінцівок), плоскі (кістки лопатки, ребер, таза, черепа), зубчасті (хребці)
2011-2017.
by