Популярні рецепти сучасної Української кухні


Обробка цибулевих овочів. На великих заготівельних підприємствах ріпчасту ци- булю обробляють термічним способом. її сортують за розміром і якістю, обпалюють верхні лусочки у камері термоагрегата при температурі 1000-1200 °С, потім обчи- щають обгорілі лусочки на щітковій мийно-очисній машині, дочищають вручну.

Ріпа має специфічний смак (завдяки вмісту глікозидів), містить цукор (5 %), вітамін С, РР, В,, В2, мінеральні речовини. М'якоть ріпи буває білою і жовтою.

При обробці свіжих грибів необхідно уважно їх відбирати, щоб не попались неїстівні й отруйні, які подібні до них

86 бенкетних страв (судака, лососевих). Процес обробки риби (крім окуневих) скла- дається з таких операцій: розморожування мороженої риби, обчищання луски, видалення плавників, зябер, очей, нутрощів (через розріз на черевці), промивання (рис. 41)
2011-2017.
by